Concert 5 jaar Ziggo Dome met Marco Borsato & Friends te zien op Kanaal 13

Afgelopen weekend stond de Ziggo Dome in Amsterdam in het teken van haar vijfjarig jubileum. Dit werd uitgebreid gevierd met twee speciale concerten van Marco Borsato. De bekende zanger heeft met zijn twintigste optreden het grootst aantal optredens op zijn naam staan in de jarige poptempel. Het jubileumconcert is morgen, zaterdag 1 juli, om 20 uur te zien op kanaal 13 van Ziggo en duurt maar liefst 2 uur, 31 minuten en 21 seconden (bron: persbericht).

In juni 2012 opende het met LED verlichte concertgebouw haar deuren. In vijf jaar tijd is de Ziggo Dome uitgegroeid tot een iconische plek waar fans van over de hele wereld kunnen genieten van live entertainment. De Ziggo Dome houdt jaarlijks tussen de 90 en 100 evenementen, waar 1,1 miljoen bezoekers per jaar op af komen.

Danny Damman, directeur commerciële zaken van de Ziggo Dome, praat vol lof over de rol die Marco Borsato had in het succes van de Ziggo Dome “In vijf jaar tijd behoren we tot de absolute top van concertlocaties in wereld. Marco Borsato heeft een belangrijke rol gehad in het succes van de Ziggo Dome. Het is bijzonder dat de artiest die samen met ons de deuren opende in 2012, exact vijf jaar na dato terug was om dit te vieren. Helemaal speciaal is dat hij daarmee ook nog een record vestigde: 20 concerten in de Ziggo Dome, met in totaal meer dan 350.000 bezoekers.”

Vijf jaar Ziggo Dome

De Ziggo Dome is inmiddels een begrip geworden in de muziek- en evenementenwereld. Wereldacts als Adele, Ed Sheeran, Madonna en U2 trokken er volle zalen. Naast de grote titels staat het gebouw bekend om zijn rijkelijke verlichting, aan zowel de binnen- als buitenkant. De akoestiek van de Dome is uniek in de wereld, waardoor je het gevoel hebt dat je op de artiest zit

Lees ook:Symphonica in Rosso met Marco Borsato in Ziggo Dome Amsterdam
Lees ook:Ziggo Dome viert 5-jarig bestaan met twee shows van Marco Borsato
Lees ook:Ziggo Dome – de nieuwe poptempel in Amsterdam
Lees ook:Lady Gaga geeft tweede concert in Ziggo Dome
Lees ook:Lady Gaga komt naar de Ziggo Dome

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>