Lady Gaga komt naar de Ziggo Dome

Lady Gaga komt naar Amsterdam en treedt op maandag 17 september 2012 op in de Ziggo Dome. Dat heeft de Amerikaanse superster dinsdag op haar website bekendgemaakt. Het concert maakt onderdeel uit van haar Born This Way Ball tournee door Europa. De reguliere kaartverkoop start maandag 16 april om 10.00 uur. De poptempel heeft haar optreden inmiddels bevestigd.

Update: Lady Gaga geeft een tweede concert op dinsdag 18 september. 

Twee jaar geleden was Lady Gaga nog voor een concert in ons land: toen stond ze in het Gelredome in Arnhem en in Ahoy Rotterdam. De Ziggo Dome wordt de gloednieuwe poptempel naast de Amsterdam ArenA en opent 24 juni haar deuren. Marco Borsato bijt het spits af, daarna zijn al een hele rij artiesten geboekt, waaronder Pearl Jam, Madonna, Sting en Paul Simon.

Lees ook:Lady Gaga geeft tweede concert in Ziggo Dome
Lees ook:Ziggo Dome – de nieuwe poptempel in Amsterdam
Lees ook:Lady Gaga zegt optreden in Ziggo Dome af
Lees ook:Ziggo Dome nummer vijf in de ranglijst van beste concertzalen ter wereld
Lees ook:Zaterdag 18 februari verkoop tweede concert Madonna

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>