Amsterdam Series Weekend in de Westergasfabriek

Cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam staat van vrijdag 24 tot en met 26 mei 2013 het eerste tv-seriefestival in Nederland: het Amsterdam Series Weekend. Liefhebbers van series kunnen drie dagen lang hun favoriete tv-serie op het grote witte doek zien: eerste afleveringen, compleet nieuwe series en ‘season finales’. Het team achter Amsterdam Film Week  organiseert het event en vertoont – net als bij de filmweek – prijswinnende en kwalitatieve producties.

Naast series als A’dam-E.V.A., Borgen, Comedy Central Extra, Feuten, Friends, Game of Thrones, Homeland en Overspel zijn er huiskamergesprekken met Maria Goos en Katjas Schuurman, een premièreparty, A’dam –E.V.A. Meet & Greet, de South Park Sing Along en de Breaking Bed Party. De cast van Feuten (dat BNN vanaf eind augustus uitzendt op Nederland 3) komt naar de premièremarathon. De geplande gratis buitenvertoningen kunnen door het slechte weer niet doorgaan, maar worden verplaatst naar de UPC Living Room in de Openbare Verlichting. De vertoningen blijven gratis en beginnen vrijdag en zaterdag om 22.30 uur en zondag om 22.00 uur. Zondagochtend is de UPC Family Day op verschillende locaties.

Lees ook:GTST Live Event in MediArena Studio’s Amsterdam
Lees ook:West Side Story in Carré
Lees ook:Unseen Photo Fair Amsterdam 2015
Lees ook:GTST Live Event in Studio Endemol Amsterdam
Lees ook:Porgy and Bess in Chassé Breda en RAI Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>