Unseen Photo Fair Amsterdam 2015

Vrijdag 18 tot en met zondag 20 september vindt Unseen Photo Fair Amsterdam plaats op zo’n 40 locaties in de hoofdstad. Kloppend hart van Unseen is de Westergasfabriek (info en tickets: zie website). Unseen Photo Fair & festival is een initiatief van onder meer het Foam Fotografie Museum Amsterdam. Dit jaar ligt de nadruk nog meer op nooit eerder vertoond werk.

In samenwerking met galeries zijn tijdens Unseen meer dan 80 werken en series voor het eerst te zien. Tijdens de beurs kunnen bezoekers de Unseen Premiere Presentaties bijwonen, waar premièrekunstenaars hun werk komen toelichten. Een aantal locaties zijn exclusief voor Unseen open, zoals de toekomstige expositieruimte in de Beurs van Berlage, het voormalig Prinsengrachtziekenhuis, de voormalige Citroëngarage bij het Olympisch Stadion en het Huis met de Hoofden aan de Keizersgracht. Daarnaast is er een uitgebreid festivalprogramma met tours, filmvertoningen, exposities, events en party’s.

Lees ook:Unseen Photo Fair & Festival Amsterdam
Lees ook:This Art Fair in de Beurs van Berlage
Lees ook:Unseen 2017 in Westergasfabriek Amsterdan
Lees ook:Unseen – International Photo Fair Amsterdam
Lees ook:Amsterdam International Art Fair

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>