Eurovision in Concert in de Melkweg

Zaterdag 13 april 2013 vindt de vijfde editie van Eurovision in Concert plaats, net als vorig jaar in poptempel de Melkweg in Amsterdam. Het Nederlandse evenement heeft 27 van de 39 deelnemende landen weten te strikken. Een recordaantal Songfestival-deelnemers komen naar Eurovision in Concert, de Nederlandse opwarmer voor het Eurovisie Songfestival in Malmö.

De presentatie is in handen van Marlayne Sahupala en Linda Wagenmakers, die Nederland in 2000 in Stockholm vertegenwoordigde. De finale van het Songfestival is op 18 mei. Vier dagen eerder moet Anouk zich met haar song Bird in de eerste halve finale zien te plaatsen voor de eindstrijd. De Nederlandse diva liet weten het grootste songfestivalfeest van het jaar in eigen land aan zich voorbij te laten gaan. Een reden is nergens te achterhalen. Vorig jaar leidde Joan Franka, de Nederlandse inzending, haar tegenstanders voor aanvang van het concert nog gastvrij rond door de grachten van Amsterdam.

Lees ook:Eurovision in Concert 2014 in Amsterdam
Lees ook:Zaterdag start kaartverkoop Symphonica in Rosso met Anouk
Lees ook:Eurovision in Concert 2011
Lees ook:Sieneke ontmoet concurrenten op Eurovision in Concert Zaandam
Lees ook:Eurovisie Promo Concert in Amsterdam Marcanti

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>