Sieneke ontmoet concurrenten op Eurovision in Concert Zaandam

Op zaterdag 24 april 2010 ontmoet Sieneke bijna twintig concurrenten van het Eurovisie Songfestival als ze hun liedje komen promoten tijdens het tweede Eurovision in Concert in de Lexion Venue in Westzaan (editie 2012: klik hier). Zangers en zangeressen uit o.a. Israël, Slovenië, België, Oekraïne en Turkije treden ’s avonds in Zaandam op. ‘s Middags bezoeken de artiesten het Zaans Museum en de Zaanse Schans: Sieneke zal haar concurrenten als gastvrouw ontvangen (bron: persbericht).

Minstens 18 van de 39 deelnemende landen aan het 55e Eurovisie Songfestival in Oslo zullen hun lied in Westzaan ten gehore brengen, waaronder enkele favorieten als Harel Skaat uit Israël, Tom Dice uit België en de internationaal bekende band MaNga die voor Turkije uitkomt. In tegenstelling tot de Toppers vorig jaar treedt de Nederlandse Sieneke ’s avonds wel op met haar nummer 1-hit ‘Ik ben verliefd (sha-la-lie)’.

Oud-deelneemster Marga Bult (5e in 1987 met ‘Rechtop in de wind’) en commentator Cornald Maas presenteren het Eurovision in Concert. Polen trok zich terug na de vliegtuigramp op 10 april, waarbij de Poolse president om het leven kwam, terug. Het concert begint om 21.00 uur; daarna is er een afterparty met de internationaal vermaarde Eurovisie DJ Ohrmeister. Kaarten voor het concert à € 25,00 zijn te koop via ticketpoint.nl.

Lees ook:Eurovision in Concert 2011
Lees ook:Eurovision in Concert 2014 in Amsterdam
Lees ook:Eurovision in Concert in de Melkweg
Lees ook:Eurovision in Concert 2012 in de Melkweg Amsterdam
Lees ook:Lisa winnares X Factor

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>