Eurovision in Concert 2011

Op zaterdag 9 april 2011 vindt de 3e editie van Eurovision in Concert plaats,  in Club AIR in Amsterdam, met kandidaten die meedoen aan het komende Eurovisie Songfestival in Düsseldorf (2012: klik hier). De presentatie is in handen van Esther Hart (nam deel aan het Songfestival in 2003), Cornald Maas en de Duitse presentator Sascha Korf. Tickets: zie website.  Overdag ontvangen de 3J’s, die voor Nederland uitkomen, de kandidaten in Volendam: om 12.30 uur ligt de rode loper uit voor de ingang van hotel Spaander, Haven 15-19.

 

Tot nu toe  hebben 19 acts toegezegd te komen: uit Albanië, Armenië, Bulgarije, Cyprus, Finland, Griekenland, Kroatië, Letland, Macedonië, Malta, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Rusland, San Marino, Servië, Slovenië, Turkije, het Verenigd Koninkrijk, Wit-Rusland en Zwitserland. De winnares van 1998, Dana International, komt niet. Ze zou belachelijk hoge eisen hebben gesteld en liet het vervolgens afweten. De diva komt tijdens het Songfestival opnieuw uit voor Israël.

Lees ook:Eurovision in Concert 2012 in de Melkweg Amsterdam
Lees ook:Sieneke ontmoet concurrenten op Eurovision in Concert Zaandam
Lees ook:Songfestival: blijven we er nog voor thuis?
Lees ook:EK badminton in Almere
Lees ook:Marissa winnares Junior Songfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>