Eurovisie Promo Concert in Amsterdam Marcanti

Zaterdag 18 april 2009, de avond na de feestelijke grand re-opening van het zalencomplex,  vindt in Marcanti Amsterdam voor het eerst een Eurovisie Promo Concert plaats (2012: klik hier). Tot nu toe kwamen uit 23 landen bevestigingen binnen dat hun afvaardiging naar het Songfestival in Moskou naar Marcanti komt om alvast een voorproefje te geven én: wellicht ook om te kijken hoe hun liedje in een ander land overkomt… In feite is het een soort vóórgenerale voor Moskou 2009. Het ‘echte’ songfestival vindt plaats op 12 en 14 mei (de voorrondes) en de finale op 16 mei. Onder de optredende artiesten staan niet onze eigen Toppers. Zijn die er nog niet klaar voor…?

 

Nederland doet dit jaar voor de vijftigste keer mee: reden om een feestje te geven, vindt de organisatie: OGAE Nederland, songfestival.web-log.nl, Bearecords en café Rouge. De OGAE (Organisation Général des Amateurs de l’Eurovision) is de grootste fanclub ter wereld van het Eurovisie Songfestival, met in ieder land een eigen nationale fanclub. Oud-deelneemsters Marga Bult en Maggie MacNeal presenteren de avond, samen met ‘de stem van het Songfestival’, Cornald Maes. Tickets zijn via deze link te koop en kosten € 20,=. De deuren gaan open om 20.00 uur; het concert begint om 21.00 uur en eindigt om 01.00 uur. Daarna is er een afterparty tot 05.00 uur. Adres: Marcanti, Jan van Galenstraat 6-10 (bron: persbericht)

Lees ook:Gordon dreigt finale Songfestival te boycotten
Lees ook:Eurovision in Concert in de Melkweg
Lees ook:Eurovision in Concert 2014 in Amsterdam
Lees ook:Sieneke ontmoet concurrenten op Eurovision in Concert Zaandam
Lees ook:René Froger start nieuwe tournee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>