Radio 538-karavaan toert door Nederland voor Warchild


Vrijdagochtend is op het Vrijthof in Maastricht de actieweek 538 voor Warchild begonnen. Marco Borsato en burgemeester Onno Hoes gaven in de radioshow van Edwin Evers het officiële startsein (2013: klik hier). Doel van de actie is zoveel mogelijk geld ophalen voor Warchild, zodat kinderen in oorlogsgebieden naar school kunnen. Van 9 tot en met vrijdag 16 maart doet de karavaan iedere dag een andere stad aan en blijft daar van 06.00 tot 24.00 uur. Na Maastricht zijn dat:

 

Nijmegen (Waalkade), Den Bosch (Markt), Hilversum (Kerkbrink), Alphen aan den Rijn (Rijnplein), Meppel (Kerkplein), Leeuwarden (Lange Pijp/Waagplein) en Groningen (Grote Markt). De week wordt in Groningen met een spetterend eindfeest afgesloten. Veel artiesten steunen 538 voor War Child. Artiesten als Frans Duijts, Glennis Grace, Waylon, Di-Rect, Lange Frans, Sander van Doorn, 3J’s en Racoon komen live optreden bij de studiotruck. Ook wordt er een talentenjacht gehouden: in ruil voor een donatie kan iedereen zijn talenten laten zien op de War Child Talent Stage. Naast de talentenjacht ‘Maak’t of Kraakt’t Voor War Child’ is er een open podium. Hier kan iedereen voor 12 euro optreden voor de camera’s van TV 538. In het land zijn allerlei acties op touw gezet.

Lees ook:Finale 538 voor Warchild in Groningen
Lees ook:Slotfeest 538 voor Warchild in Den Bosch
Lees ook:Actieweek 538 voor Warchild
Lees ook:TT Festival Assen 2010
Lees ook:Gratis side-events Eurosonic Noorderslag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>