Slotfeest 538 voor Warchild in Den Bosch

Vrijdagavond 29 maart 2013 (goede vrijdag) wordt de actieweek 538 voor Warchild afgesloten van 19.00 tot 23.00 uur afgesloten met een slotfeest op de Markt in Den Bosch. Overdag staat de studiotruck op de Parade en verzorgt uitzendingen van 06.00 tot 19.00 uur.  Op het slotfeest treden onder meer op: Gers Pardoel, Kane, Quintino en de Opposites.

 

Vrijdag 22 maart begon de actieweek op de Grote Markt in Groningen. Doel van de actie is zoveel mogelijk geld ophalen voor Warchild, voor kinderen in oorlogsgebieden. Iedere dag stond de 538-karavaan in een andere stad. Veel artiesten steunen 538 voor War Child en traden belangeloos op.

Lees ook:Finale 538 voor Warchild in Groningen
Lees ook:Radio 538-karavaan toert door Nederland voor Warchild
Lees ook:Actieweek 538 voor Warchild
Lees ook:Haarlem klaar voor 3FM Serious Request
Lees ook:War Child Plane Pull bij Aviodrome Lelystad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>