Finale 538 voor Warchild in Groningen


Vrijdagavond 16 maart 2012 wordt vanaf 19.00 uur de actieweek
538 voor Warchild afgesloten op de Grote Markt in Groningen (2013: klik hier). Dan wordt bekend gemaakt welk zangtalent van Maak ’t of Kraak ’t het platencontract scoort en treedt een keur aan artiesten op, waaronder: Racoon, Sander van Doorn, VanVelzen, Ben Saunders, Xander de Buisonjé en Shary-An. Jeroen & Jens presenteren de avond. De finale is live te zien op SBS 6.  

Een week geleden begon de actieweek op het Vrijthof in Maastricht. Doel van de actie is zoveel mogelijk geld ophalen voor Warchild, zodat kinderen in oorlogsgebieden naar school kunnen. Iedere dag stond de 538-karavaan in een andere stad aangedaan. Veel artiesten steunen 538 voor War Child.

Lees ook:Slotfeest 538 voor Warchild in Den Bosch
Lees ook:Radio 538-karavaan toert door Nederland voor Warchild
Lees ook:Maak lawaai voor stille armoede: start landelijke actieweek Quiet
Lees ook:Haarlem klaar voor 3FM Serious Request
Lees ook:Preuvenemint Maastricht 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>