MAX Christmas Proms in Jaarbeurs

Vrijdag 10 tot en met zondag 12 december 2010 organiseert omroep MAX voor de zevende keer de MAX Christmas Proms in de Jaarbeurs in Utrecht. Het live muziekspektakel biedt pop-, klassieke en kerstsongs van onder andere Engelbert Humperdinck, Joke de kruif, Rene Froger, The New London Chorale met koor en solisten, het Metropole Orkest en The Inspirational Community Gospel Choir. Voor de pauze belooft het een feest der herkenning te worden met een mix van klassieke melodieën en pophits.

 

Na de pauze staat de voorstelling in het teken van kerstmis, met tal van kerstliederen. Omroep MAX zendt het concert in twee delen uit. Op vrijdag 24 december begint om 19.20 uur op Nederland 2 een kersteditie r (herhalingen 25 en 29 december). Op donderdag 30 december begint om 18.25 uur op Nederland 2 een populaire editie met bekende klassiekers (herhaling 31 december). Tickets en tijden: zie website.

Lees ook:Swan Lake on Ice in Luxor Rotterdam
Lees ook:Apassionata 2010 in de RAI
Lees ook:Onze lieve brombeer Hans Dorrestijn
Lees ook:Kerstwintercircus Eindhoven
Lees ook:Bolshoi Ballet live in bioscoop te zien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>