Love en Marriage Beurs Utrecht

De grootste bruidsbeurs van Nederland is sinds 17 jaar de Love & Marriage Beurs, die elf keer per jaar wordt georganiseerd in de negen grootste steden van Nederland. Zaterdag 7 en zondag 8 maart 2009 vindt een extra voorjaarseditie plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tal van bedrijven presenteren alles, dat op een bruiloft niet mag ontbreken: mode voor bruid, bruidegom en gasten, beauty en verzorging, drukwerk, bruidstaarten, decoratie, bruidsboeketten, foto en video, trouwvervoer, entertainment, locaties, huwelijksreizen, weddingplanners en niet te vergeten: juwelen en ringen.

 

Drie maal per dag vindt op de ‘mega catwalk’ een bruidsmodeshow plaats: 11.30, 13.30 en 15.30 uur. De rondtoerende trouwbeurs komt overal in het land, maar is geen eenheidsworst: op elke beurs zijn niet alleen landelijk opererende bedrijven te vinden, maar ook regionale ondernemers. De diverse Love & Marriage beurzen verschillen dan ook van elkaar.  De beurs is beide dagen open van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang kost maar liefst € 13,50 (online bestellen levert korting op), kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee.

Lees ook:Met trouwplannen naar op de Love & Marriage Beurs
Lees ook:Trouwplannen: voorpret op de Love & Marriage beurs
Lees ook:Love & Marriage Beurs in de RAI
Lees ook:Trouwplannen: voorpret in de Rai
Lees ook:British Cars & Lifestyle in Autotron Rosmalen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>