Met trouwplannen naar op de Love & Marriage Beurs

De grootste bruidsbeurs van Nederland is sinds 17 jaar de Love & Marriage Beurs, die 11 keer per jaar wordt georganiseerd in  9 grote steden in het land. Zaterdag 8 en zondag 9 november 2008 staat de beurs in de Brabanthallen in Den Bosch. Van klassiek en traditioneel tot hip en trendy: aanstaande bruidsparen kunnen ideeën opdoen of serieus zaken komen doen.

Maar ze kunnen ook met vrienden en familie rondsnuffelen, voorpret hebben en er een leuk dagje uit van maken. Het publiek kan zich vergapen aan een modeshow voor bruid én bruidegom op een grote catwalk. Professionele modellen showen topcreaties uit collecties van internationale couturiers en fabrikanten van bruidsmode. De rondtoerende trouwbeurs komt overal in het land, maar is geen eenheidsworst: op elke beurs zijn niet alleen landelijk opererende bedrijven te vinden, maar ook regionale ondernemers. Daarom lijkt niet één trouwbeurs op een andere. Tal van bedrijven presenteren alles, dat op een bruiloft niet mag ontbreken. De beurs is beide dagen open van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang kost € 13,50, kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee.

 

 

Lees ook:Trouwplannen: voorpret op de Love & Marriage beurs
Lees ook:Love en Marriage Beurs Utrecht
Lees ook:Love & Marriage Beurs in de RAI
Lees ook:Oldtimer Tweewielerbeurs Zuidbroek
Lees ook:Wegwijs! in Jaarbeurs Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>