Love & Marriage Beurs in de RAI

Trouwplannen? Dan is de Love & Marriage Beurs misschien een geschikte plek om ideeën op te doen. De grootste trouwbeurs van Nederland staat ieder weekend ergens anders in Nederland: zaterdag 17 en zondag 18 januari staat de beurs in de RAI in Amsterdam. Het publiek kan er ideeën opdoen, serieuze zaken doen of gezellig voorpret beleven met vrienden en familie. Er zijn modeshows voor bruid en bruidegom op een grote catwalk. Op iedere beurs zijn naast landelijk opererende bedrijven ook regionale ondernemers te vinden.

 

Ze bieden alles wat met een bruiloft te maken heeft, zoals: mode, trouwringen, drukwerk, fotografie, bruidstaarten, bloemen en huwelijksreizen. De beurs in de RAI is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt € 13,50 euro (online € 2,= euro korting; kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee). Het weekend erop, 24 en 25 januari, in Ahoy Rotterdam, 31 januari en 1 februari in het Beursgebouw Eindhoven en daarna op 7 en 8 maart in de Jaarbeurs in Utrecht.

Lees ook:Trouwplannen: voorpret op de Love & Marriage beurs
Lees ook:Love en Marriage Beurs Utrecht
Lees ook:Trouwplannen: voorpret in de Rai
Lees ook:PAN Amsterdam 2014
Lees ook:Met trouwplannen naar op de Love & Marriage Beurs

1 Reacties // Reageer

One thought on “Love & Marriage Beurs in de RAI

  1. Jille

    Zie er weer erg naar uit de trouwbeurzen te gaan bezoeken in 2010
    jille

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>