PAN Amsterdam 2014

De Parkhal (hal 8) van de RAI  is zondag 23 tot en met zondag 30 november het domein van de 28e editie van PAN Amsterdam, de eigentijdse beurs voor kunst, antiek en design. In totaal bieden 125 galeristen, antiquairs en kunsthandelaren schilderijen, antiek, moderne en hedendaagse kunst, sieraden, fotografie, designmeubelelen en objecten uit oude en verre culturen. Ruim 70 keuringsexperts waken over de kwaliteit. Er zijn rondleidingen, kunstontmoetingen en catering. Tijdens Rondje PAN krijgt iedereen voor 5 euro in een uur tijd een goed beeld van de beurs, dagelijks om 13.00 en 14.00 uur.

Zie ook: Amsterdam Art Weekend

In 1987 was Amsterdam culturele hoofdstad van Europa en richtten zes vooraanstaande antiquairs en kunsthandelaren PAN op. Pictura Antiquairs Nationaal is de tegenhanger van Antiquairs Internationaal & Pictura Fine Art, het latere TEFAF in Maastricht.  In 1993 fuseerde de Oude Kunst- en Antiekbeurs Delft met PAN, waardoor de belangrijkste nationale kunst- en antiekbeurs ontstond. In 2001 werd de beurs uitgebreid met fotografie en in 2004 werden voor het eerst ook 19e-eeuwse neo-stijlen gepresenteerd. In 2008 werd de beurs uitgebreid met een 20e-eeuws designpaviljoen. De Parkhal is alle dagen geopend van 10.00 tot 19.00 uur, donderdag en de laatste zondag tot 18.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:PAN Amsterdam 2013
Lees ook:Kunstbeurs PAN Amsterdam in de RAI
Lees ook:Kunstbeurs PAN Amsterdam 2011
Lees ook:Kunstbeurs PAN Amsterdam in de RAI
Lees ook:PAN Amsterdam 2010 in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>