Pop-Beer-Hobby Festival Ridderkerk

poppenSporthal de Fakkel in Ridderkerk is zondag 1 juni 2008 van 10.30 tot 16.30 uur het domein van het Pop-Beer-Hobby Festival: circa 65 kramen met van alles op het gebied van beren, poppen, poppenhuizen en miniaturen: om te bewonderen, te verzamelen of zelf te maken. Zoals kralen, sierraden en materialen om een pop of beer te maken.

Bijzonder is de workshop bonsaiboompje maken: het eindresultaat van deze miniboompjes is amper van echt te onderscheiden. Een poppen/berendokter houdt spreekuur en verhelpt kleine kwaaltjes ter plekke; voor ernstige gebreken moet de patiënt mee naar huis. Ook de KIKA beren ontbreken niet: KIKA staat voor Kinderen Kankervrij: een landelijke actie om geld in te zamelen voor kinderkankeronderzoek. In Zeeland is een grote groep vrijwilligers die kleren voor deze beertjes breit. De opbrengst van de kleding en van de KIKA beren gaat naar dit goede doel. De toegang kost € 4,=; kinderen tot 12 jaar gratis; 65+ € 3,=. Online kunt u een kortingsbon dowenloaden van € 1,=.

 

Lees ook:Pop-Beer-Hobby Festival in Hilversum
Lees ook:Pop-Beer-Hobby Festival Alkmaar
Lees ook:Pop-Beer-Hobbyfestival
Lees ook:Serious request 2014 – Glazen Huis in Haarlem, zonder Giel
Lees ook:Dj’s Giel, Coen en Paul in Glazen Huis Leewarden voor Serious Request

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>