Serious request 2014 – Glazen Huis in Haarlem, zonder Giel

Van 18 tot en met 24 december staat het Glazen Huis op de Grote Markt in Haarlem, voor de 11e editie van 3FM Serious Request. Het Glazen Huis staat ieder jaar in een andere stad: vorig jaar in Leeuwarden. Zoals altijd laten drie dj’s zich een week lang zonder eten opsluiten om geld in te zamelen voor een stille ramp, een mondiaal probleem dat te weinig aandacht krijgt. Dit jaar is dat: ‘Hands of my Girls’, meisjes en vrouwen die het slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. 

Tijdens de actie komen een aantal bekende slaapgasten langs in het huis. Het publiek kan geld doneren, bijvoorbeeld door een plaat aan te vragen of door zelf een inzamelingsactie te verzinnen. Op 24 december strompelen de drie helden naar buiten: dan wordt bekendgemaakt hoeveel geld bij elkaar is gekomen en begint een knallende eindshow. De Haarlemmer Giel Beelen laat zich dit jaar niet opsluiten in het Glazen Huis, maar gaat in zijn eigen stad een week lang zelf de boer op om geld in te zamelen. De 37-jarige Dj was vrijwel ieder jaar van de partij: alleen in 2007 en 2011 liet hij zich niet opsluiten, maar ging op pad met een eigen actie.

 

Lees ook:Giel Beelen dit jaar niet in Glazen Huis
Lees ook:Serious Request 2013 – Glazen Huis staat in Leeuwarden
Lees ook:Serious Request 2011 – Glazen Huis staat in Leiden
Lees ook:Dj’s Giel, Coen en Paul in Glazen Huis Leewarden voor Serious Request
Lees ook:Serious Request zamelt dit jaar in voor strijd tegen diarree

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>