WTC EXPO komt met Landbouwbeurs nieuwe stijl

Dinsdag 13 tot en met vrijdag 16 december 2011 is WTC Expo in Leeuwarden het domein van de 19e editie van de Nederlandse Landbouwbeurs, het grootste agrarische evenement van Noord-Nederland. De beurs richt zich met landbouwwerktuigen, stalinrichting, advies en vele andere facetten van de landbouw op iedereen die slim, duurzaam en effectief wil boeren. Meer dan ooit ligt de nadruk op ‘beleving’, meldt het persbericht: ‘de 19e editie belooft op voorhand een groot succes te worden’. Meer dan 125 toonaangevende bedrijven uit de landbouwsector tonen naast hun actuele aanbod de nieuwste primeurs (bron: persbericht).

 

Elke dag zijn er twee demonstratierondes in de ring in de Friezenhal, om nieuwe werktuigen, noviteiten of systemen te laten zien, waardoor de techniek meer in het middelpunt van de aandacht komt te staan. Daarnaast kunnen bezoekers terecht op het MVO duurzaamheidplein: in samenwerking met de Provincie Fryslân, waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen voorop staat. Zo’n 20 maatschappelijk betrokken bedrijven grijpen de kans zich op een ‘plein’ van maar liefst 300 m2 te presenteren. Daarnaast organiseert Troostwijk Veilingen tijdens de Landbouwbeurs kijkdagen voor een agrarische veiling van recente landbouwmachines. De online veiling wordt op de maandag na afloop van de beurs gesloten. Via het internetplatform van Troostwijk kan men op de machines bieden. Tickets en tijden: zie website.

Lees ook:Emigratiebeurs 2013 in Expo Houten
Lees ook:Horecava 2013 in de RAI
Lees ook:Friesland: deze zomer een compleet andere beleving ondergaan?
Lees ook:Eurotrade Fair Eindhoven – handelsbeurs voor restpartijen
Lees ook:Hobby & Vrije Tijd beurs 2011 in WTC Expo Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>