Friesland: deze zomer een compleet andere beleving ondergaan?

Vogelspotter of fashionista, vakantieliefje of juist op honeymoon, bijzonder overnachten of zeilen bij windkracht 14 – wie echt wat wil beleven doet het deze zomer Friesland style! Om de diversiteit van de eigenzinnige provincie Friesland te benadrukken, start Merk Fryslân woensdag 2 augustus een kleurrijke zomercampagne vol Friese fratsen, met de nieuwe profilering: Friesland style. In Friesland is alles namelijk nèt even anders. Wat gemoedelijker, wat eigenzinniger, wat langzamer misschien, maar ook wat ‘vrijer’… Al die kleine ‘net-andersen’ bij elkaar opgeteld maken Friesland tot een compleet andere beleving (bron: persbericht).

Met krachtige foto’s wordt Friesland op een opvallende, stijlvolle en humoristische manier in beeld gebracht. Een dagje wellness beleef je in de modder van het Wad, cityhoppen doe je per kajak en het strand is de perfecte kinderopvang als je de kids gewoon even ingraaft. Wie deze zomer zelf #Frieslandstyle gaat en een foto deelt via social media kan ook nog eens gave prijzen winnen.

Beleef het zelf!
Deze zomer valt er in de provincie weer van alles te beleven! Denk aan de Sneekweek (5-10 augustus), het traditionele en spannende Skûtsjesilen (5-18 augustus), het Brommelsfestijn (26-27 augustus), Visserijdagen in Harlingen (30 augustus-2 september),  de Admiraliteitsdagen in Dokkum (7-10 september) en nog veel meer. Kom dus zelf langs om de Friezen te leren kennen en te zien hoe gastvrij en zelfs best vriendelijk deze Noorderlingen zijn. Zij het een tikje eigenzinnig, maar dat noemen wij dus Friesland style.

Deel het!
De Friesland Style-campagne is net zo divers als de boodschap. Een deel van de advertenties verschijnt online, een deel larger than life in abri’s op Schiphol en in de Randstad. Ook in Friesland zelf is de campagne volop in beweging en biedt de mogelijkheid om zelf de advertentie in te stappen. Een levensgroot campagnebeeld – waar alle Friesland lovers hun hoofd in kunnen steken voor een persoonlijke foto #Frieslandstyle – staat op tal van evenementen. Daarnaast is er een fototeam op pad om zomerse Friesland Style-foto’s te maken. Wie zijn of haar kiek deelt op social media met #FrieslandStyle maakt kans op het winnen van een polaroidcamera, een drone of een cursus kiten in Workum.

Leeuwarden- Fryslân, Culturele Hoofdstad van Europa 2018
Heel 2018 is Leeuwarden-Fryslân de Culturele Hoofdstad van Europa. Een jaar waarin de Friezen trots hun kop boven het maaiveld utsteken om zich aan de wereld te laten zien. Dat doen ze door middel van 60 grootse events, routes, festivals, exposities en experimenten, aangevuld met honderden  mienskipsinitiatieven.

Over Merk Fryslân
Merk Fryslân is de regiomarketingorganisatie voor Friesland; een veelzijdige provincie die alles biedt van uitgestrekt natuurschoon tot Friese eigenzinnigheid en van topsport tot duurzaamheid. Naast het promoten van Friesland, de Wadden en Leeuwarden, fungeert de stichting als sparringpartner voor de campagne rondom Leeuwarden-Fryslân als Culturele Hoofdstad van Europa – www.friesland.nl/2018 Merk Fryslân werkt in opdracht van Provincie Fryslân en richt zich met name op toerisme, zowel particulier als zakelijk. De organisatie ondersteunt daarnaast de Friese regio’s bij productontwikkeling en het gastheerschap van Friesland. Zie ook toeristisch platform Friesland.nl, MICE website MeetInFriesland.nl en Wadden.nl

Lees ook:Het Friese festivalseizoen is geopend!
Lees ook:‘Body Worlds – Animal Inside OUT’ in Natuurmuseum Leeuwarden
Lees ook:Fryske Music Night 2011
Lees ook:Nazomeren met het Frysk Festival in Friesland
Lees ook:Noordelijk Film Festival in Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>