Tilburg Ten Miles opening najaarsseizoen

De Tilburg Ten Mies is geen marathon, maar toch een respectabele afstand, heeft een reputatie opgebouwd en is de jaarlijkse opening van het najaarsseizoen. Op zondag 7 september 2008 rennen duizenden sporters door het centrum en daarbuiten, tijdens de 17e editie van het  populaire sportevenement. Tienduizenden toeschouwers staan langs de kant en moedigen de lopers aan, de straten zijn feestelijk versierd en tientallen looporkestjes zorgen voor extra sfeer.
Zie ook: ‘Goudse Nationale Singelloop‘.

Start is op het Koningsplein en finish op de Schouwburgring in het centrum van de stad. Er zijn meerdere lopen, van peuterloop tot businessrun, van amateur tot proftoppers. De Ladies Run start om 13.00 uur, de mannen om 14.20 uur. Haile Gebrselassie rende in 2005 een wereldrecord op de Ten Miles. De beste Nederlander ooit was Kamiel Maase in 2007.

 

 

Lees ook:Goudse Nationale Singelloop
Lees ook:Goudse Nationale Singelloop
Lees ook:Fortis Halve Marathon Rotterdam
Lees ook:Zestigste editie Singelloop Utrecht
Lees ook:Zilveren Kruis Achmea Loop Haarlem

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Tilburg Ten Miles opening najaarsseizoen

  1. Pingback: Goudse Nationale Singelloop | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>