Goudse Nationale Singelloop

Vrijdag 11 september 2009 vindt de 21e editie plaats van de Goudse Nationale Singelloop op en rond de Markt van Gouda. Deelnemers kunnen meedoen aan de prestatielopen over 3,5 km, 7 km en 10 km. Door het tijdelijk uitvallen van een van de organisatoren kan dit jaar geen wedstrijdloop over 10 kilometer plaatsvinden, maar de organisatie ‘gaat ervan uit dat die volgend jaar weert gewoon deel uitmaakt van de Singelloop.’ Het parcours is verkeersvrij en loopt door het centrum en over de singels langs het centrum op verharde wegen.

 

Deelnemers die zich hebben vooringeschreven, kunnen de startnummers vanaf 13.30 uur tot een half uur voor de start worden opgehaald. Inschrijven is niet meer mogelijk: de limiet was al verhoogd van 1500 naar 1800 lopers, maar ook die is bereikt. Toeschouwers zijn natuurlijk zeer welkom. Om 18.15 uur starten de kinderen voor kun 1000 meter, om 18.40 beginnen de 3,5 kilometer over één ronde en de 7 kilometer over twee ronden en om 19.15 uur de 10 kilometer over drie ronden. De start en finish zijn op de Markt. Alle deelnemers ontvangen na afloop een speciaal ontworpen T-shirt.

Lees ook:Singelloop Utrecht 2011
Lees ook:Goudse Nationale Singelloop
Lees ook:Halve Marathon Zwolle 2008
Lees ook:Dam tot Dam Weekend 2012
Lees ook:Zevenheuvelenloop Nijmegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>