Dutch Tennis Open Amersfoort

 Dit weekend begint de Tennis Dutch Open Amersfoort: het grootste internationale mannen tennistoernooi op gravel in Nederland. Vrijdag 11 juli 2008 vindt de loting plaats van het hoofdschema van het Dutch Open, op een romantisch historische locatie, op het stadsplein bij de Onze Lieve Vrouwentoren. Het Dutch Open begint de dag erop, zaterdag 12 juli en duurt tot en met zondag 20 juli. Van 1957 was het Melkhuisje in Hilversum de thuishaven van de Dutch Open. In 1995 verhuisde het toernooi naar het Amstelpark in Amsterdam en bleef daar tot en met 2001.

In 2002 vond de Dutch Open voor de eerste keer plaats op sportpark de Bokkeduinen in Amersfoort. De van tevoren aangekondigde Spanjaard Nicolas Amagro komt niet: hij is aan zijn pols geblesseerd. Wie komen er wel? In ieder geval onze eigen Robin Haase en Martin Verkerk en de Belg Steve Darcis. En de rest wordt morgen bekend, tijdens de loting. Verdere informatie, tijden en tickets: zie de website.

Zie ‘Tennis Tournament Rotterdam‘.

 

 

 

Lees ook:Tennis Challengertoernooi Alphen
Lees ook:Unicef Open Tennis Toernooi Rosmalen
Lees ook:Tennistoernooi Rotterdam beste ter wereld
Lees ook:Verrassingen World Tennis Rotterdam
Lees ook:AFAS Tennis Classics 2013 in Apeldoorn

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Dutch Tennis Open Amersfoort

  1. Pingback: Tennis Challengertoernooi Alphen | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>