KunstRAI 2017 best bezochte editie van de afgelopen zes jaar

KunstRAI 2017 was met ruim 17.000 bezoekers de best bezochte editie van de afgelopen 6 jaar. Met name de openingsdag met ruim 4.500 en 2e Pinksterdag met bijna 4.000 bezoekers waren zeer druk. De 75 deelnemende galerieën zijn goed te spreken over de verkopen tijdens de beurs. De bewust breed en inclusief opgezette KunstRAI trok ook bij de 33ste editie een publiek dat in leeftijd en ervarenheid zeer gespreid is, van bekende grote verzamelaars en instituties tot jonge geïnteresseerden en beginnende kunstkopers (bron: persbericht).

Het event ‘A Curious Affair’, een door galerie Qlick Editions speciaal voor jonge mensen georganiseerde cross-over tussen muziek en beeldende kunst, mocht rekenen op grote belangstelling. Ruim 150 jonge kunstliefhebbers luisterden naar een klassiek concert en volgden een rondleiding met zaklantaarns in het donker langs geselecteerde kunstwerken. Het speciale KunstRAI diner op zaterdagavond, waarvoor de galeriehouders hun beste relaties uitnodigden, was met 300 gasten drukker dan ooit en een groot succes. Volgend jaar zal de KunstRAI eerder plaatsvinden dan gebruikelijk, namelijk van woensdag 4 tot en met zondag 8 april 2018.

Lees ook:KunstRAI Amsterdam – woensdag 1 tot en met zondag 5 juni
Lees ook:KunstRAI 2015 in Amsterdam
Lees ook:KunstRAI 2014 in Amsterdam
Lees ook:Affordable Art Fair 2010
Lees ook:Marlene Dumas kunstenaar van het jaar 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>