KunstRAI Amsterdam – woensdag 1 tot en met zondag 5 juni

Woensdag 1 tot en met zondag 6 juni staat de Amsterdamse RAI voor de 32ste keer in het teken van hedendaagse- en toegepaste kunst, tijdens de KunstRAI, een publieksbeurs waar ruim zestig vooraanstaande galerieën hedendaagse beeldende kunst, vormgeving en design uit eigen land presenteren. De KunstRAI bruist dit jaar weer van de kunstzinnige activiteiten en opvallende presentaties. Tickets en tijden: zie website (bron: persberichten).

Naast de bekende galerie-, solo- en RAW EDGE- stands zijn er dit jaar backstage ook twee grote presentaties. Eén van het Amsterdamse kunstplatform WOW en de andere is de tweede editie van de Kersentuin, een expositie van hedendaagse internationale keramiek van jonge én bekende kunstenaars, geselecteerd door Galerie Kers. Voor het eerst treden kunstenaars die wonen en werken in de creatieve Amsterdamse broedplaats WOW, gevestigd aan de Wildzanghlaan 60, gezamenlijk met hun werk naar buiten in de Backstage van de KunstRAI.

Met Focus Berlin doet de KunstRAI een oude traditie herleven om buitenlandse galerieën als groep uit te nodigen om deel te nemen. Een zestal Berlijnse galerieën levert dit jaar een frisse bijdrage aan de beurs: ee ngoede gelegenheid om de Berlijnse kunstscene in Amsterdam te ontmoeten. Kunstenaars zijn tijdens de KunstRAI om beurten op locatie actief met hun werk bezig.

 

Lees ook:KunstRAI 2015 in Amsterdam
Lees ook:KunstRAI 2014 in Amsterdam
Lees ook:Realisme, de beurs voor hedendaagse figuratie in Amsterdam
Lees ook:KunstRAI 2017 best bezochte editie van de afgelopen zes jaar
Lees ook:Kunstbeurs Realisme Amsterdam 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>