Affordable Art Fair 2014

IMG_20161023_154155Donderdag 30 oktober tot en met zondag 2 november vindt de negende editie plaats van de Affordable Art Fair (AAF) plaats (2015: klik hier): een internationale kunstbeurs met betaalbare kunst tot 5.000 euro. De beurs is vorig jaar verhuisd van de Westergasfabriek naar de Kromhouthal op bedrijventerrein De Overkant in Amsterdam-Noord. In tegenstelling tot grote beurzen als de TEFAF in Maastricht en de KunstRai in Amsterdam, is deze beurs gericht op mensen met een kleinere beurs, met werk van jonge opkomende kunstenaars tot bekende namen.

Naast het kunstaanbod zijn er verschillende activiteiten met workshops, lezingen, de Ongekend Jong Talent Show, de Kids Space, een crèche en catering. In 1996 opende Will Ramsey de Art Warehouse in zuidwest Londen met werk van relatief onbekende kunstenaars voor 250 tot 2500 pond, om de toenemende belangstelling voor hedendaagse kunst en de gesloten Londense galeriewereld te overbruggen. Drie jaar later werd in Battersea Park de eerste Affordable Art Fair gehouden. De beurs groeide uit tot een wereldwijd fenomeen en vindt plaats in verschillende steden over de hele wereld.

Zie ook: Museumnacht Amsterdam

Lees ook:Affordable Art Fair 2015 in Amsterdam
Lees ook:Affordable Art Fair 2013
Lees ook:Affordable Art Fair 2012 in Westergasfabriek Amsterdam
Lees ook:Affordable Art Fair 2010
Lees ook:Affordable Art Fair 2011 Westergasfabriek Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>