Affordable Art Fair 2012 in Westergasfabriek Amsterdam

Donderdag 25 tot en met zondag 28 oktober 2012 is Cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam voor de zesde keer het domein van de Affordable Art Fair (AAF): een internationale kunstbeurs met betaalbare kunst tot 5.000 euro (2013: klik hier). In tegenstelling tot ‘grote jongens’ als de TEFAF in Maastricht en de KunstRai in Amsterdam, is deze beurs gericht op mensen met een kleinere beurs, met werk van jonge opkomende kunstenaars tot bekende namen.

 

Naast het kunstaanbod zijn er verschillende gratis workshops, waarin bezoekers zelf aan de slag kunnen en hun eigengemaakte kunst mee naar huis kunnen nemen. Dit jaar zijn er workshops linodrukken en mixed media. Er is een culinaire keuken, professionele kinderopvang (met de vermaarde Nijntje van Dick Bruna), een restauratieatelier en een gratis inpakservice voor aangekochte kunst. In 1996 opende Will Ramsey ‘Will’s Art Warehouse’ in zuidwest Londen met werk van relatief onbekende kunstenaars voor 250 tot 2500 pond. Drie jaar later werd in Battersea Park de eerste  Affordable Art Fair gehouden. De beurs groeide uit tot een wereldwijd fenomeen en vindt plaats in onder meer Amsterdam, Brussel, Hamburg, Hongkong, Mexico City, Milaan, New York, Rome, Seattle en Stockholm.

Lees ook:Affordable Art Fair 2014
Lees ook:Affordable Art Fair 2013
Lees ook:Affordable Art Fair 2015 in Amsterdam
Lees ook:Affordable Art Fair 2011 Westergasfabriek Amsterdam
Lees ook:Affordable Art Fair 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>