Affordable Art Fair 2011 Westergasfabriek Amsterdam

Donderdag 27 tot en met zondag 30 oktober 2011 is Cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam voor de vijfde keer het domein van de Affordable Art Fair (AAF, 2012: klik hier): een internationale kunstbeurs met betaalbare kunst tussen € 100,= tot € 5000,=. In tegenstelling tot ‘ grote jongens’ als de Tefaf in Maastricht en de KunstRai in Amsterdam, is deze beurs gericht op mensen met een kleinere beurs. Van klassiek tot vernieuwend, van abstract tot figuratief, in de disciplines schilderkunst, fotografie, beeldhouwkunst en tekeningen.

 

Naast het kunstaanbod zijn er verschillende gratis workshops, waarin bezoekers de verschillende technieken van de kunstenaars zelf leren en hun eigengemaakte kunst mee naar huis kunnen nemen. Er is professionele kinderopvang en een gratis inpakservice voor aangekochte kunst. De deuren zijn open van 11.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 11.00 tot 20.00 uur.

Lees ook:Affordable Art Fair 2010
Lees ook:Affordable Art Fair 2012 in Westergasfabriek Amsterdam
Lees ook:Kunstmaand Ameland 2011
Lees ook:Affordable Art Fair 2013
Lees ook:Affordable Art Fair 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>