’t Veluws Zandsculpturenfestijn 2013

Zaterdag 20 april 2013 opende in Garderen de vijfde editie van ’t Veluws Zandsculpturenfestijn (2015: klik hier). Thema dit jaar is ‘Ik hou van Holland’, met de komende troonswisseling een actueel onderwerp! Tot en met 26 oktober zijn de kunstwerken te zien in de Beeldentuin in het Gelderse dorp, gemaakt door zandkunstenaars uit alle delen van de wereld. Het terrein wordt omringd door nostalgische kasteelmuren met verrassende decoraties en muurgraveringen.

Een monorail geeft jong en oud vanuit vogelperspectief een schitterend uitzicht over de zandsculpturen. Daarnaast kunnen kinderen zelf een zandkasteel bouwen in een grote zandbak. De sculpturen zijn iedere dag behalve zondag te bekijken van 10.00 tot 17.00 uur, vrijdag tot 21.00 uur. Een deel van de opbrengst gaat elk jaar naar een goed doel in Barneveld

Lees ook:Zandsculpturen op de Veluwe in Garderen
Lees ook:Veluws Zandsculpturenfestijn 2012
Lees ook:‘t Veluws Zandsculpturenfestijn 2016 – thema: de wereld van Rien Poortvliet
Lees ook:International Sandsculpture Festival Scheveningen
Lees ook:t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen: tot en met 29 oktober

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>