Veluws Zandsculpturenfestijn 2012

Zaterdag 21 april 2012 opende in Garderen de vierde editie van ’t Veluws Zandsculpturenfestijn (2013: klik hier). Tot en met 27 oktober zijn in de Beeldentuin in het Veluwse dorp 35 zandsculpturen te zien. Thema dit jaar is het Koninklijk Huis. De verschillende leden van de Oranjefamilie vanaf Willem van Oranje zijn in zand afgebeeld. Ook worden een aantal paleizen en andere elementen uit het leven van de Oranjes in zand gemaakt.

Zo zijn er bijvoorbeeld coupletten van het Wilhelmus in zand uitgebeeld. De sculpturen kunnen met de monorail ook van boven worden bekeken. Net als afgelopen jaar is er ook een binnenexpositie, ook in het teken van het Koninklijk Huis. Buiten kunnen de kinderen zelf aan de slag in de zandbak. De sculpturen zijn iedere dag behalve zondag te bekijken van 10.00 tot 17.00 uur; op feestdagen gelden andere tijden.

Lees ook:’t Veluws Zandsculpturenfestijn 2013
Lees ook:Zandsculpturen op de Veluwe in Garderen
Lees ook:t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen: tot en met 29 oktober
Lees ook:Bij ’t Veluws Zandsculpturenfestijn ontdek je Nederland in één dag
Lees ook:Ook buitenlanders, waaronder veel Japanners, weten ‘t Veluws Zandsculpturenestijn te vinden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>