Zandsculpturen op de Veluwe in Garderen

Vrijdag 17 april opende in Garderen de zevende editie van het Zandsculpturenfestijn op de Veluwe (2016: klik hier). Thema dit jaar is ‘Grootmoederstijd’ en in het overdekte deel ‘Kinderboeken’. Ook is er aandacht voort 125 jaar Van Gogh. Tot en met 31 oktober zijn de kunstwerken te zien in de Beeldentuin in het Gelderse dorp, gemaakt door zandkunstenaars uit alle delen van de wereld.

Zie ook: EK Zandsculpturen Zandvoort

Het terrein wordt omringd door nostalgische kasteelmuren met verrassende decoraties en muurgraveringen.  Een monorail geeft vanuit vogelperspectief een schitterend uitzicht over de zandsculpturen. Daarnaast kunnen kinderen zelf een zandkasteel bouwen in een grote zandbak. Naast het Zandsculpturenfestijn staan de Beeldentuin en Lunchroom de Rozentuin. De sculpturen zijn iedere dag behalve zondag te bekijken van 10.00 tot 17.30 uur, zaterdag tot 17.00 uur. Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel in Barneveld.

Lees ook:’t Veluws Zandsculpturenfestijn 2013
Lees ook:Veluws Zandsculpturenfestijn 2012
Lees ook:Beeldentuin Garderen: ‘compleet woonwinkeldorp op de Veluwe’
Lees ook:‘t Veluws Zandsculpturenfestijn 2016 – thema: de wereld van Rien Poortvliet
Lees ook:Ook buitenlanders, waaronder veel Japanners, weten ‘t Veluws Zandsculpturenestijn te vinden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>