Amsterdam 2013 opent met 24H Amsterdam

Amsterdam bruist in 2013. Er staan tal van jubilea en events op het programma, waarvan 24H Amsterdam deel uitmaakt: een nieuw evenement waarbij een deel van de stad 24 uur lang geheimen prijsgeeft. De eerste van vijf edities vindt zaterdag 12 en zondag 13 januari 2013 plaats in het historische centrum van de stad en is het openingsweekend van Amsterdam 2013: van zaterdag 12.00 tot zondag 12.00 uur. De andere edities zullen plaatsvinden in stadsdelen Oost, Zuid, West en Noord.

 

 

Tijdens 24H openen theaters, hotels, musea en buurthuizen hun deuren voor het publiek en organiseren speciale activiteiten, gratis of met kortingen. Een greep uit het programma: nachtzwemmen in het Marnixbad, yoga in de Beurs van Berlage en het Cromhout Huis, de Theatertroep in de Melkweg, het Nederlands Jeugd Strijk orkest in Felix Meritis en de biologische nachtmarkt in het Conscious Hotel. De jarige grachtengordel speelt een belangrijke rol met verrassingen op het water, speciale rondvaarten en rondleidingen met gidsen. De eerste editie van Amsterdam Hotelnacht (2014: klik hier) is in hetzelfde weekend: hoofdstedelingen kunnen een minivakantie in eigen stad houden door tegen speciale tarieven in een Amsterdams hotel te overnachten.

Lees ook:Amsterdamse Hotelnacht 2015
Lees ook:Chambres des Caneaux in Amsterdam
Lees ook:Amsterdam Dance Event barst los
Lees ook:Grachtenfestival Amsterdam: vanaf vrijdag 11 augustus
Lees ook:Vrijdag 12 augustus begint Grachtenfestival Amsterdam 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>