Houtfestival Haarlem

Zaterdag 16 en zondag 17 juni (Vaderdag) vindt in de Haarlemmerhout in Haarlem de 27e editie van het het Houtfestival plaats, een  gratis openluchtfestival (2016: klik hier). ‘Wereld-muziekfestival is eigenlijk te kort door de bocht’, legt de organisatie uit: ’Het is veel meer. Het biedt toegankelijke en verrassende podiumkunsten van kwalitatief hoog niveau voor iedereen. Belangrijk zijn immers de familievoorstellingen in de Theatertent.’ Zaterdag is Houtnacht, specifiek gericht op jongeren, met van 16.00 tot 24.00 uur twee podia: show & comedie en jong Haarlems talent in de Soundclash-tent. Zondag vindt het Houtfestival plaats.

 

Van 12.00 tot 20.00 uur is van alles te beleven in de familietent, het Houtpodium in de openlucht, het overdekte intieme Podium Grenzeloos en het Talentenpodium. In en om het Cultureel Lab is een bonte verzameling van parades, performances, installaties en kunstwerken te zien: een speelplaats voor verschillende kunstdisciplines. Daarnaast zijn er de culinaire markt, de fairtrademarkt en de kunst- en curiosamarkt. Op het Kinderplein kunnen de kids zich vermaken. Doel is om het publiek in aanraking te laten komen met podiumkunsten en cultuur uitingen die ze andere zelden of nooit zien of ervaren bij de reguliere podia en op radio en tv.

Lees ook:Houtfestival Haarlem op Vaderdag 19 juni
Lees ook:Haarlem 25e Houtfestival
Lees ook:Springdance Festival Utrecht
Lees ook:Kunstenfestival GrensWerk in Enschede
Lees ook:GOGBOT 2017 in Enschede

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>