Thailand Fair 2012 Eindhoven

Vrijdag 20 tot en met zondag 22 april 2012 organiseert het Beursgebouw Eindhoven de vijfde Thailandfair: een consumentenbeurs in Thaise sferen met traditionele oosterse producten en bezienswaardigheden. Zo is er de Thaise markt en traditioneel entertainment.

De Thaise markt biedt zowel food als non-food producten en bloemen. De Thaise massage ontbreekt niet en culinair is er veel te genieten. Tijdens kooksessies kan het publiek kennismaken met de traditionele Thaise keuken. Zowel zaterdag- als zondagmiddag brengen verschillende artiesten de hele middag muziek- en dansvoorstellingen in traditionele Thaise kostuums. Zaterdagavond is het jaarlijkse grote feest, dat inmiddels is uitgegroeid tot een begrip en om 20.00 uur begint met een fraaie openingsdans. Tijdens de beurs is er een vertegenwoordiging van de Buddharama tempel in Waalwijk. Ieder jaar gaan zo’n 150.000 Nederlanders op vakantie naar ‘het land van de glimlach’: de fair biedt allerhande reisinformatie. Voor trouwlustigen is er de Thaise match making. De Thailandfair is te bezoeken vrijdag van 15.00 tot 22.00 uur, zaterdag van 11.00 tot 20.00 en zondag van 11.00 tot 20.00 uur. Zaterdagavond is er van 20.00 tot 01.00 uur een Thais feest. Tickets kosten € 8,50 voor de beurs en € 8,50 voor het feest op zaterdagavond.

Lees ook:Thailandfair 2010 in Eindhoven
Lees ook:Thailandfair 2011 Eindhoven
Lees ook:Thailandfair in Eindhoven
Lees ook:Thailand Festival in Ahoy
Lees ook:ETFAM 2010 in Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>