Thailand Festival in Ahoy

De Ahoy biedt vrijdag 7 tot en met zondag 9 november 2008 in de Beurshallen plaats aan het Thailand Festival: een plek waar Thaise cultuur, eten en producten te vinden zijn. Het is ook de plek om reizen naar Thailand te boeken en handelscontacten met Thaise ondernemers te leggen. Er is een overdekte markt met ruim tachtig kramen, informatiestands over Thailand, reisorganisaties en Thaise bedrijven, demonstraties, muziek en dans.

Het Thailand Festival is te bezoeken vrijdag en zondag van 10.00 tot 22.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 01.00 uur. De entree kost € 8,50. Kinderen tot 8 jaar mogen gratis mee. Een gezinskaart voor twee volwassenen en twee kinderen tot 16 jaar kost € 25,=. Van iedere ticket gaat één euro naar goede doelen voor kinderen in Thailand. Kaarten zijn aan de kassa te krijgen.

 

 

Lees ook:Thailandfair in Eindhoven
Lees ook:Thailandfair 2010 in Eindhoven
Lees ook:Thailand Fair 2012 Eindhoven
Lees ook:Mega Kinderfestijn in Expo Twente Enschede
Lees ook:Allergiebeurs in de Ahoy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>