Thailandfair 2010 in Eindhoven

Vrijdag 26 tot en met zondag 28 februari 2010 organiseert het Beursgebouw Eindhoven in samenwerking met United Asia Thailandfair 2010 (editie 2012: klik hier). Er is een markt in Thaise sferen, met zowel food als non-food producten. Jaarlijks reizen 150.000 Nederlanders tijdens hun vakantie naar ‘het land van de glimlach’: de fair biedt allerhande reisinformatie over het land.

 

De Thaise massage ontbreekt niet, net zo min als de Buddharama: monniken van deze tempel in Waalwijk geven in een speciale voor hen ingerichte ruimte lezingen en houden gebeden. Thaise koks laten bezoekers kennismaken met de traditionele keuken uit het land. Verder geven professionals demonstraties Muy Thai, de meest populaire vechtsport in Thailand. Thaise vrouwen in traditionele kledij voeren Thaise dansen op en live bands en Thaise artiesten verzorgen optredens. Het grote feest op zaterdagavond is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Dit jaar komt Cham Chamrum uit Thailand optreden. De beurs is te bezoeken rijdag van 17.00 tot 22.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 20.00 en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Zaterdagavond is ervan 20.30 tot 02.00 uur een Thais feest. Tickets zijn alleen aan de deur te koop en kosten € 8,50 voor de beurs en € 10,= voor het feest op zaterdagavond.

Lees ook:Thailandfair 2011 Eindhoven
Lees ook:Thailand Fair 2012 Eindhoven
Lees ook:Thailandfair in Eindhoven
Lees ook:Thailand Festival in Ahoy
Lees ook:Pasar Asia in Apeldoorn: Oosters dagje uit voor jong en oud

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>