Parade 2011 start in Rotterdam

Het rondreizende theaterfestival De Parade opent vrijdag 17 juni 2011: net als voorgaande jaren in Rotterdam, in het vernieuwde Museumpark (2013: klik hier). De Parade beleeft haar 21e editie in en staat tot en met zondag 26 juni met haar kleurrijke tenten, restaurants en terrassen in de havenstad. In de vier grote steden wordt een park omgetoverd tot een culturele straat met theatertenten, fonteintenten en een nostalgische zweefmolen. Er valt voor iedereen wat te beleven: deze zomer zijn er zo’n 70 theater, dans -en muziekvoorstellingen en iedere avond is er live muziek in Café Correct en de Orangerie.

 

Theaterartiesten –en groepen als Loes Luca, Juul Deelder en Hauser Orkater kwamen en geven graag voorstellingen op de Parade. Op het paradeterrein geven de artiesten een voorproefje van hun voorstellingen om bezoekers naar binnen te lokken. Voor doven en slechthorenden zijn er regelmatig tolken Nederlandse Gebarentaal aanwezig bij een aantal voorstellingen. Na Rotterdam verhuist de Parade naar het Westbroekpark in Den Haag, waar het van vrijdag 1 tot en met zondag 10 juli staat. Van vrijdag 15 tot en met zondag 31 juli staat de Parade in het Moreelsepark in Utrecht. Van vrijdag 5 tot en met zondag 21 augustus strijkt het festival neer in het Martin Luther King Park in Amsterdam.

Lees ook:Parade 2012 begint in Rotterdam
Lees ook:Parade nog tot eind juli in Utrecht
Lees ook:Parade 2011 strijkt neer in Den Haag
Lees ook:Theaterfestival De Parade opent in Rotterdam
Lees ook:Parade 2010 start in Rotterdam

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Parade 2011 start in Rotterdam

  1. Jos

    Ben gisteren (10-7-11) op de Parade geweest. Vier acts gezien. Absolute aanrader was het optreden van Dandelia Rehab. Wat heeft die Reineke een stem zeg, schitterend!

      /   Reply  / 
    1. Reineke

      Dank je wel Jos! Das leuk om te horen.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>