Parade nog tot eind juli in Utrecht

De 21e editie van het rondreizende theaterfestival de Parade staat inmiddels in het Moreelsepark in Utrecht. Het park is tot en met zondag 31 juli 2011 omgetoverd tot een culturele straat met theatertenten, fonteintenten en een nostalgische zweefmolen (2013: klik hier). Er valt voor iedereen wat te beleven: deze zomer zijn er zo’n 80 theater, dans -en muziekvoorstellingen en iedere avond is er live muziek in Café Correct en de Orangerie.

 

Theaterartiesten –en groepen als Loes Luca, Juul Deelder en Hauser Orkater kwamen en geven graag voorstellingen op de Parade. Op het paradeterrein geven de artiesten een voorproefje van hun voorstellingen om bezoekers naar binnen te lokken. Voor doven en slechthorenden zijn er regelmatig tolken Nederlandse Gebarentaal aanwezig bij een aantal voorstellingen. Na Utrecht slaat de Parade van vrijdag 5 tot en met zondag 21 juli haar tenten op in het Martin Luther King Park in Amsterdam.

Lees ook:Parade 2011 strijkt neer in Den Haag
Lees ook:Parade 2012 begint in Rotterdam
Lees ook:Parade 2011 start in Rotterdam
Lees ook:Parade 2011 in Amsterdam
Lees ook:Theaterfestival De Parade opent in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>