Oudejaars2010 van Dolf Jansen

Op donderdag 30 december 2010 sluit Dolf Jansen het jaar af met zijn oudejaarsconference Oudejaars2010 in De Kleine Komedie in Amsterdam, live uitgezonden op tv en internet. Hij speelt zijn oudejaarsshow de hele maand december samen met mr. A Balladeer, Marinus de Goederen (speellijst: klik hier). Oudejaars2010 ‘gaat van stand-up comedy via lastige vragen naar improvisatie zonder vangnet’, aldus het persbericht, ‘met heel veel grappen, linkse en rechtse hobby’s en flarden poëzie.’ Om die poëzie tot prachtige liedjes te maken, speelt mr. A Balladeer (singer-songwriter-muzikant Marinus de Goederen) de hele maand december mee met Dolf (bron: persbericht).

 

De laatste week van 2010 staat Humor TV24 volledig in het teken van Dolf Jansen. Dolf zwaait de scepter en bepaalt een week lang de programmering. Oudejaars2010 wordt 20 december vanaf 20.15 uur LIVE uitgezonden op Humor TV24. Kunt u Humor TV24 niet ontvangen dan kunt u de registratie ook LIVE kijken via internet op humortv.nl. Op oudejaarsavond wordt de uitzending herhaald: 22:35 uur op Humor TV24. Dit is tevens de afsluiting van ‘De Week van Dolf’. Het is voor het eerst dat een cabaretvoorstelling van een groot artiest live en direct via televisie én internet te volgen is.

Lees ook:Dolf Jansen presenteert eigen verkiezingsprogramma
Lees ook:Oudejaarsconferences aan het eind van het jaar
Lees ook:Serieuzzz Live Eindhoven
Lees ook:Eerste Nederlandse Correspondents’ Dinner in Beurs van Berlage
Lees ook:Blue Monday Conference bij Club Ziggo

1 Reacties // Reageer

One thought on “Oudejaars2010 van Dolf Jansen

  1. marit

    oudersjaarsconferences zijn het leukst

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>