Dolf Jansen presenteert eigen verkiezingsprogramma

Op woensdagavond 9 juni 2010 presenteert Dolf Jansen eenmalig zijn eigen verkiezingsprogramma: UITSLAG. Op de avond van de allesbepalende Tweede Kamerverkiezingen geeft de cabaretier onder andere live commentaar bij de tv-beelden rond de uitslagen. De voorstelling in De Kleine Komedie te Amsterdam, begint om 22.30 uur en duurt tot de UITSLAG bekend is. Kaarten kosten € 12,50 en zijn te bestellen op www.dekleinekomedie.nl of (020) 624 05 34 (bron: persbericht). 

 

Wie niet naar het theater kan en in redio Asterdam woont, kan de show live volgen op de stadtv-szender AT5. ‘UITSLAG gaat over de uitslag die woensdagavond bekend wordt en de uitslag die je ervan zou kunnen krijgen. Over verkiezingen en spindoctors, leugen en waarheid, overwinningen en nederlagen, over keihard aanpakken (of toch maar zacht tegen elkaar aankruipen). En op donderdag krijgt iedereen zalf!’ zegt Dolf zelf over de voorstelling:

Terwijl peilingen, tellingen en exitpolls nog over elkaar heen buitelen….
Terwijl Job en JP en Femke en Alexander en Emile (en Wilders wellicht) nog een keer de keel schrapen voor het slotdebat….
Terwijl twee straten verderop mensen hun Nederlandse vlag uitrollen of het hoofddoekje iets strakker om hun hoofd trekken….
Terwijl velen op internet kijken naar emigratiemogelijkheden en anderen juist zeker weten dat het nu helemaal goed gaat komen met dit land…
Terwijl wederom echt elke partij eigenlijk gewonnen blijkt te hebben…
Terwijl Balkenende de tel kwijt is (wordt het nou m’n zesde poging…?)
Terwijl ‘n aantal politici denkt ‘had ik maar ‘n gezin om voor te kiezen!’…
Terwijl alles nog in volle gang is, niks zeker is (en zelfs dat niet)…
…speelt Dolf Jansen UITSLAG.

Op zondag 13 juni a.s. speelt Dolf Jansen twee bijgeboekte voorstellingen van zijn voorstelling ‘Altijd Verder!’ om 16.00 en 20.15 uur in Theater de Purmaryn te Purmerend. Van deze optredens worden tv-opnamen gemaakt. Kaarten voor de tv-opnamen kosten €10,-. Reserveren kan via de kassa van het theater (0299 – 432205) of via www.depurmaryn.nl.

Lees ook:Oudejaars2010 van Dolf Jansen
Lees ook:Oudejaarsconferences aan het eind van het jaar
Lees ook:Extra tickets benefietavond Sara Kroos
Lees ook:Meesterontwerpers in museum Valkhof Nijmegen
Lees ook:Theatergroep Vis à Vis speelt EXIT op Almeerderstrand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>