Extra tickets benefietavond Sara Kroos

Op dinsdag 2 februari 2010 staat  theater de Flint in Amersfoort vanaf 22.30 uur in het teken van Haïti. Sara Kroos trommelde haar vrienden en collega’s op voor een benefietavond: voor één avond komen artiesten van verschillende pluimage voor het goede doel samen. Het resultaat belooft een ware revue te worden met muziek, cabaret, magic, stand-up en alles wat daar tussenin zit. De Theaterzaal was al gauw uitverkocht. Daarom wordt de tweede zaal, de Stadszaal, erbij betrokken: de Late-Night Benefiet speelt zich tegelijkertijd in beide zalen af. Voor de Stadszaal zijn nog kaartjes verkrijgbaar!

 

Het podium van de Stadszaal is alleen geschikt voor de grotere acts. De artiesten moeten dan ook worden opgesplitst in de Theaterzaal of  de Stadszaal, maar het kan gebeuren dat artiesten uit de ene zaal een kort optreden zullen verzorgen in de andere zaal. Sara Kroos, Dolf Jansen, Claudia de Breij en Karin Bloemen ‘pendelen’ in ieder geval heen en weer. In de Theaterzaal treden op: Sara Kroos met band, Karin Bloemen, Kans Klok, Angela Groothuizen, Willeke Alberti, Claudia de Breij en Dolf Jansen (presentatie: Sara Kroos). In de Stadszaal zijn dat: Kasper van Kooten met band, Leon van der Zanden, Dames voor na Vieren en Daniël Arens (presentatie: Peter Heerschop).  

 

De Theaterzaal (toegangsprijs € 20,=) is uitverkocht; toegangsprijs voor de Stadszaal bedraagt € 15,= (klik hier). Er zijn nog kaarten beschikbaar! Alle betrokkenen werken belangeloos mee: de opbrengst komt volledig ten goede van Giro 555, ten bate van Haïti (bron: persbericht). 

Lees ook:Vrienden van Amstel LIVE! 2016 in Ahoy, live uitzending op RTL
Lees ook:Oudejaars2010 van Dolf Jansen
Lees ook:Holland zingt Hazes in Ziggo Dome
Lees ook:Poppodium 013 in Tilburg na verbouwing weer open
Lees ook:Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>