Hoornse Stadsfeesten in binnenstad Hoorn – 17 t/m 19 juni

IMG_20160516_111430 2Vrijdag 17 tot en met zondag 19 juni beleeft de binnenstad van Hoorn de 18e editie van de Hoornse Stadsfeesten, één van de grootste gratis muziekfestijn van West-Friesland. Elk derde weekend van juni bruist de binnenstad door een uitgebreid programma met voor elk wat wils: ‘voornamelijk muzikaal, maar met uitstapjes naar theater, kleinkunst en film’.

Zie ook: Houtnacht en Houtfestival Haarlem

Het spande erom of dit jaar wel door zou gaan, maar met hulp van sponsoren en de komst van de Hoornse Stadspas is het festijn gered. Vrijdagavond opent de burgemeester van Hoorn de Stadsfeesten om 19.30 uur op de Roode Steen, naast de Veemarkt en het Kerkplein het kloppend hart van het festival. Zaterdag zijn er vanaf 11.00 uur kinderactiviteiten in Het Park en vanaf 14.00 uur optredens in de binnenstad. Zondag (Vaderdag) begin om 11.30 uur de jaarlijkse oecumenische kerkdienst op de Roode Steen en vanaf 12.30 uur muzikale optredens in de stad.

Lees ook:Elfde Hoornse Stadsfeesten
Lees ook:Hoornse Stadsfeesten 2014
Lees ook:Hoornse Stadsfeesten 2012
Lees ook:Hoornse Stadsfeesten
Lees ook:Kermis, vuurwerk en Lappendag Hoorn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>