Hoornse Stadsfeesten 2014

Vrijdag 20 tot en met zondag 22 juni vult de binnenstad van Hoorn zich met muziek, dans, theater en andere cultuurvormen, tijdens de 16e editie van de Hoornse Stadsfeesten (2016: klik hier). Het is één van de grootste gratis evenementen in West-Friesland, met een uitgebreid programma. Van folk tot pop, musical, opera, van linedance tot disco: op tien openluchtpodia verzorgen honderden talenten uit de stad, de regio of het land optredens, voornamelijk muzikaal, met knipogen richting theater, kleinkunst en film.

Het weekend wordt vrijdag geopend met een Nachtmarkt van 18.00 tot 24.00 uur, met verlichte kramen op de Gouw en de Gedempte Turfhaven en de eerste podiumoptredens in de stad. Vrijdag begint het programma om 19.30 uur op de Roode Stee, zaterdag zijn er vanaf 11.00 uur kinderactiviteiten op het Dal en zondag is er vanaf 11.30 uur de jaarlijkse openluchtviering op de Roode Steen. Schouwburg Het Park en Cinema Oostereiland werken voor het eerst samen en verzorgen drie dagen muziekprogramma’s.

Lees ook:Hoornse Stadsfeesten
Lees ook:Hoornse Stadsfeesten 2012
Lees ook:Hoornse Stadsfeesten in binnenstad Hoorn – 17 t/m 19 juni
Lees ook:Grootste kunstmarkt van Nederland in Hoorn
Lees ook:Lichtjesavond Alkmaar – zaterdag 3 september

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>