Elfde Hoornse Stadsfeesten

Vrijdag 19 tot en met zondag 21 juni 2009 vindt voor de 11e keer de Hoornse Stadsfeesten plaats (2012: klik hier). Inmiddels zijn deze feesten, ieder derde weekend in juni in de binnenstad van Hoorn, een begrip in de kop van Noord-Holland: vorig jaar kwamen er zo’n 75.000 bezoekers op af.  Op negen binnen -en buitenpodia brengen in totaal een slordige duizend artiesten uit de regio muziek, zang, dans, kunst en cultuur voor jong en oud. Alle locaties zijn gratis toegankelijk. 

Onder het motto ‘Hoorn moet je voelen’ zet de organisatie een programma neer voor iedereen, ongeacht leeftijd, afkomst en muzieksmaak. Klassiek tot pop; alle muziekstijlen komen aan bod. Maar er eis ook een singer-songwriterfestival, een openlucht kerkdienst, een korenfestival en dansdemonstraties. De podia zijn te vinden op; Haven, Rode Steen, Kerkplein, Nieuwland, Dal, Veemarkt, Stationsplein en Dubbele Buurt. Programma: zie website.

Lees ook:Festival Oude Muziek in Hoorn
Lees ook:Hoornse Stadsfeesten in binnenstad Hoorn – 17 t/m 19 juni
Lees ook:Kwaku Summer Festival in Bijmerpark Amsterdam
Lees ook:Karavaan 2012 Noord-Holland
Lees ook:Festival Classique 2012 in Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>