Libelle Zomerweek 2016 op Almeerderstrand

IMG_20160522_122006Maandag 23 tot en met zondag 29 mei organiseert damesblad Libelle  voor de 20keer de Libelle Zomerweek (2017: klik hier). Op het Almeerderstrand in Almere staat een compleet dorp met 300 stands, restaurants en een theater. Thema dit jaar is ‘Let’s Dance!’: dat betekent ‘bloemen, veel muziek en gezelligheid’. Iedere dag zijn er modeshows, workshops, columnisten, optredens van de Junior Company van Het Nationale Ballet, flamengo- en tangodansen en talkshows.

Op het podium in de grote tent ‘Club Libelle’ zijn dagelijks optredens van artiesten als Jan Smit, Lange Frans, de 3J’s en Charly Luske. De Nederlandse couturier Mart Visser en Libelle slaan de handen ineen en gaan samen op zoek naar modellen ‘met iets extra’s': meer rondingen, langer of juist korter dan ‘normaal’, een tikkeltje ouder, meer persoonlijkheid.  De Zomerweek is alle dagen te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:Libelle Zomerweek 2015 op Almeerderstrand
Lees ook:Libelle Zomerweek 2009
Lees ook:Libelle Zomerweek 2014
Lees ook:Libelle Zomerweek 2017 op Almeerderstrand
Lees ook:Libelle Zomerweek 2010

1 Reacties // Reageer

One thought on “Libelle Zomerweek 2016 op Almeerderstrand

  1. m vos

    De zomerweek was weer gezellig ondanks de regen.
    Maar wat tegen viel sorry was de goodiebag, meer bag dan goodie.
    Andere jaren was er altijd wel iets leuks bij een creme etc nu alleen een de libelle , margriet een tegoedbon van zalando. en wat reclame en een flesje Jilzz.
    Dat was echt en minpuntje, of zijn wij er bekaaid afgekomen, en anderen niet???

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>