Libelle Zomerweek 2017 op Almeerderstrand

Maandag 15 tot en met zondag 21 mei organiseert damesblad Libelle  voor de 21keer de Libelle Zomerweek. Op het Almeerderstrand in Almere staat een compleet dorp met honderden stands, restaurants en een theater. Thema dit jaar is ‘het grote geluk’: met onder meer een gelukscafé en een grote ballenbak voor volwassenen. Iedere dag zijn er modeshows, workshops, columnisten, optredens en talkshows.

Nieuw dit jaar is de ‘mancave’, een ruimte exclusief voor mannen: zij kunnen er terecht voor drankjes, hapjes en sport. Op het festival treden artiesten op als Jan Smit, Maan, Berget Lewis en Alderliefste. Sonja Bakker en Annemarie Pronk (van ‘Heel Holland Bakt;’) zijn van de partij, er zijn prijzen te winnen en uiteraard is het volop culinair genieten. De Zomerweek is alle dagen te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. Tickets: zie website.  De NS biedt ook dit jaar combitickets. De trein stopt in Almere-Poort, waarvandaan de hele dag gratis pendelbussen heen en weer rijden.

Lees ook:Libelle Zomerweek 2016 op Almeerderstrand
Lees ook:Libelle Zomerweek 2009
Lees ook:Libelle Zomerweek op strand Almere
Lees ook:Libelle Zomerweek 2015 op Almeerderstrand
Lees ook:Libelle Zomerweek 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>