Libelle Zomerweek 2014

Maandag 12 tot en met zondag 18 mei organiseert damesblad Libelle voor de 18keer de Libelle Zomerweek (2015: klik hier). Op het Almeerderstrand in Almere staat een compleet dorp met winkels, restaurants en een theater. Thema dit jaar is ‘Dolce&Libera’. Het festivalterrein is dan ook gehuld in Siciliaanse sferen: zonnig, zomers, zwoel en een tikkeltje avontuurlijk. Nu het weer nog: het is te hopen dat de stortbuien van de laatste dagen voorbijtrekken. In de grote tent op het centrale plein ‘kan iedereen meezingen en -dansen met de leukste artiesten’, belooft de aankondiging.

De hele week zijn er modeshows, optredens van artiesten en politici die vragen beantwoorden. Daarnaast zijn er uiteenlopende workshops; een paar die opvallen: ‘Nooit meer op dieet’, snelcursus Italiaans, Loesje-teksten schrijven, ‘Slaap je slank’  en gezonde leefstijl. Op het podium staan artiesten als Jeroen van der Boom, Esther Hart, Loïs Lane, Van Dik Hout en Charluy Luske. Er worden een slordige 80.000 bezoekers verwacht. De Zomerweek is alle dagen te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. De NS biedt voor 29 euro een combiticket: een treinkaartje vanaf elk station in het land naar Almere-Centrum en een e-tickets voor de Libelle Zomerweek. Vanaf Almere-Centraal rijden gratis pendelbussen naar het evenemententerrein.

Lees ook:Libelle Zomerweek op strand Almere
Lees ook:Libelle Zomerweek 2015 op Almeerderstrand
Lees ook:Libelle Zomerweek 2009
Lees ook:Libelle Zomerweek 2016 op Almeerderstrand
Lees ook:Libelle Zomerweek 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>