Libelle Zomerweek 2015 op Almeerderstrand

Maandag 18 tot en met zondag 24 mei organiseert damesblad Libelle voor de 19keer de Libelle Zomerweek (2016: klik hier). Op het Almeerderstrand in Almere staat een compleet dorp met winkels, restaurants en een theater. Thema dit jaar is ‘Fiesta del Sol’: sangria, flamenco en paella. Naast tal van winkeltjes staat er op het centrale plein een grote tent, de Bodega, met terrasjes en witte tentjes waarin gegeten en gedanst kan worden.

Iedere dag zijn er modeshows, workshops, flamencoshows en is er life muziek, met optredens van onder meer Ruth Jacott, Rowwen Hèze, Do, Glennis Grace, Lois Lane, Lange Frans en de 3J’s. Vorig jaar trok de Zomerweek 82.000 bezoekers. De Zomerweek is alle dagen te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. De NS biedt combitickets. Er rijden gratis pendelbussen tussen station Almere Centrum en het festivalterrein.

Lees ook:Libelle Zomerweek 2013
Lees ook:Libelle Zomerweek 2012
Lees ook:Libelle Zomerweek 2016 op Almeerderstrand
Lees ook:Libelle Zomerweek 2014
Lees ook:Libelle Zomerweek 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>