Keidagen Lochem 2015

Woensdag 13 tot en met zondag 17 mei vindt in het stadje Lochem in de Achterhoek de 29e editie plaats van de Keidagen Lochem (2016: klik hier): vijf dagen muziek, theater en feest op het ‘niet te missen altijd geweldige feest’, ieder jaar rond  Hemelvaartsdag. Bekende bands treden op in de feesttent naast de Sint Gundulakerk, op de Grote Markt staat de jaarlijkse kermis en er zijn evenementen voor jong en oud.


Woensdagavond beginnen de Keidagen met Turn Up the 90′s, donderdag is het centrum het domein van straattheater: ‘Theater op de keieN’. Vrijdagmiddag is er kindertheater in de feesttent, zaterdag staat de grote braderie in de binnenstad en zondagmiddag wordt afgesloten met Mittagshoppen en Aprés Ski. Ook zijn er optredens, zoals Andree Hazes junior op vrijdagavond en Nielson op zaterdagavond.

Lees ook:Woensdag 4-zondag 8 mei: Keidagen Lochem 2016
Lees ook:Keidagen Lochem 2014
Lees ook:Keidagen Lochem 2013
Lees ook:Keidagen Lochem 2017
Lees ook:Keidagen Lochem 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>