Woensdag 4-zondag 8 mei: Keidagen Lochem 2016

Woensdag 4 tot en met zondag 8 mei vindt in Lochem de 30e editie plaats van de Keidagen Lochem: vijf dagen muziek, theater en feest op het ‘niet te missen altijd geweldige feest’, ieder jaar rond  Hemelvaartsdag. Bekende bands treden op in de in Lochem welbekende feesttent naast de Sint Gundulakerk. Als kers op de taart komt zondag – Moederdag – de Giro d’Italia door het Achterhoekse stadje. 

Op de Grote Markt staat de jaarlijkse kermis en er zijn evenementen voor jong en oud. Vrijdagavond komt Turn Up the 90′s terug, zaterdag treedt onder meer Di-Rect op. Donderdag, Bevrijdingsdag,  is het centrum het domein van ‘Theater op de keieN‘, internationaal straattheater met een Lochems tintje. Vrijdagmiddag is er kindertheater in de feesttent, zaterdag staat de grote Keidagen Braderie in de binnenstad en zondagmiddag wordt afgesloten met Mittagshoppen.

Lees ook:Keidagen Lochem 2015
Lees ook:Keidagen Lochem 2014
Lees ook:Keidagen Lochem 2013
Lees ook:Keidagen Lochem 2017
Lees ook:Keidagen Lochem 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>